Storköksgruppen
Untitled Document
 
Diskmaskiner och diskutrustning
 
 
Utveckla, producera och marknadsföra förstklassiga och miljövänliga produkter och tjänster för professionell diskAmbitionen att alla kunder skall vara nöjda har alltsedan starten varit vår ledstjärna. Fokus har därför varit att kunna erbjuda driftsäkerhet, låga drift-kostnader samt bra arbetsmiljö istället för lägsta inköpspris, dvs en tidig fokus på Life Cycle Cost. Excellent diskresultat har setts som en självklarhet.
 
 
 
 
 
 
GRANULDISK har med sin unika Granuloptimerade diskteknik utvecklat en lösning som garanterar hygieniskt pålitliga diskresultat. Produkterna effektiviserar arbetet i ert kök och förbättrar arbets-villkoren för er personal. Dessutom kommer er totalkostnad för disk att sjunka drastiskt.
 
Med nästan 9 000 nöjda kunder och över 20 års erfarenhet, så kan vi säkert hjälpa er med de tuffaste diskproblemen.
 
 
 
 
 
 
Diskomat ser till funktionen av hela diskanläggningen, inte endast enskilda produkter. Målet är att skapa en helhetslösning och ett flöde som passar det enskilda kökets personal och behov. Diskomat automatiserar diskprocessen när det är motiverat med hänsyn till ekonomi, ergonomi och hygien.
 
Effektivare hantering av diskgods i restaurangmiljö
 
Sortering - Disk - Transport - Lagring
 
 
 
 
 
HOBART är världens ledande tillverkare av professionella diskmaskiner. Vi har maskiner för alla typer av användning inom hotell, restaurang, caféer, skolor och övrig offentlig sektor.
 
   
 
Untitled Document
       
La Planche Kolmården Beckombergaskolan Skavsta flygplats
Se bilder från La Planche >> Se bilder från Kolmården >> Se bilder från Beckombergaskolan >> Se bilder från Skavsta flygplats >>
 
 
 
Untitled Document
  Huvudkontor Nyköping
           
  Idbäcksvägen 8 611 38 Nyköping Tel: 0155-243020 Fax. 0155-214070