Storköksgruppen
Untitled Document
 
Kantiner, Kastruller och Utensilier
 
 
Idesta är branschledande i Norden på storköksutrustning och metallpartier. AB Idesta är moderbolag för en familjeägd företagsgrupp, som består av tillverkande företag för utrustning i rostfritt stål och ett antal agenturer inom storköksområdet. Idesta-gruppens affärsidé är att bygga en stabil och långsiktigt inriktad koncern, som har nöjda kunder, engagerade medarbetare och ger god total avkastning.
 
 
 
 
Vår passion för kaffe och kaffemaskiner startade för 40 år sedan. Med hjälp av ständig produktutveckling och innovativa lösningar kan vi idag erbjuda mer än 50 olika modeller av kaffemaskiner som säljs över hela världen. Tack vare vårt breda utbud är chanserna goda att vi har en maskin som passar just din miljö och dina behov.
 
Har du bråttom har vi en snabb maskin. Har du många gäster har vi en maskin med stor kapacitet. Vill du ha en perfekt cappuccino så löser vi galant den beställningen också.
 
Välkommen till en värld full av kaffeupplevelser!
 
 
 
   
 
Untitled Document
       
La Planche Kolmården Beckombergaskolan Skavsta flygplats
Se bilder från La Planche >> Se bilder från Kolmården >> Se bilder från Beckombergaskolan >> Se bilder från Skavsta flygplats >>
 
 
 
Untitled Document
  Huvudkontor Nyköping
           
  Idbäcksvägen 8 611 38 Nyköping Tel: 0155-243020 Fax. 0155-214070