Storköksgruppen
Untitled Document
 
Kombiugnar
 
 
RATIONAL SelfCooking Center®
... för det är detaljerna som gör skillnaden!
 
Med SelfCooking Center® får du mer tid för det väsentliga!
   
Arrow 9 automatiska processer - CleanJet®
Arrow automatisk rengöring över natt CareControl®
Arrow alltid kalkfri utan manuell avkalkning
Arrow 2 års garanti
Arrow Gratis utbildningar
Arrow ChefLine, telefonsupport från kock till kock
Arrow och mycket mer...
 
 
 
 
Det är HOUNÖs lovordade uppfinningsrikedom som kännetecknar våra produkter. HOUNÖ skall framförallt uttrycka sin originalitet genom att finna nya vägar som gör att vi bättre förstår framtiden. Vi skall vara klara över att teknologin skall tjäna människan och inte tvärtom.
 
HOUNÖs mål är att fortsättningsvis tillverka och marknadsföra kombi och bake-off ugnar som tillhör de främsta i marknaden. HOUNÖ kommer konstant att värna om och fortsätta att utbygga sin flexibilitet i en marknad som i stigande grad präglas av en utveckling mot standardlösningar. Flexibiliteten gäller såväl produkter som personal och organisation.
 
 
 
ABM är ett familjeföretag i tredje generation. Med vår långa erfarenhet inom butik, bageri, restaurang och storkök anser vi oss vara ett av de främsta agenturföretagen på den svenska marknaden. Vårt mål är att ha ett brett produktsortiment som håller den absolut högsta kvalitén och snabba leveranstider till ett pris som står sig starkt på marknaden.
 
   
 
Untitled Document
       
La Planche Kolmården Beckombergaskolan Skavsta flygplats
Se bilder från La Planche >> Se bilder från Kolmården >> Se bilder från Beckombergaskolan >> Se bilder från Skavsta flygplats >>
 
 
 
Untitled Document
  Huvudkontor Nyköping
           
  Idbäcksvägen 8 611 38 Nyköping Tel: 0155-243020 Fax. 0155-214070